neděle 14. dubna 2013

Pracovní kout

Tak jsem se po dlouhé době rozhodla pro úklid mého pracovního stolu. A když už jsem se do toho pustila, vzala jsem to z gruntu a uklidila celý pokoj. Nicméně jsem toho, že můj stůl opět vypadá jako stůl, využila a pořídila několik fotek, se kterými se s vámi podělím.

Miluji moji pracovní plochu. Stůl jsem si nechala přes známého zhotovit na míru a nemůžu si ho vynachválit. Zabírá sice dost místa, ale já ho využiju.



Systém polic nad stolem je velmi praktický. Horní polička slouží jako knihovna, v dalších mám věci potřebné ke tvoření.



 Na jedné z nich mám organizér na stuhy (ačkoliv ho moc nepoužívám - je spíše dekorativní - stuhy co používám často mám více po ruce).



Na nejspodnější mám opravdu věci, co potřebuji nejčastěji.




Závěsný systém mi vyrobil táta, má holt šikovné ruce :). Díky tomu mám hlavně lepící kamínky na očích a nemusím se složitě přehrabovat, než se rozhodnu, které se mi hodí



 A jednu poličku jsem věnovala hudbě, respektive cédéčkům, které jsem si koupila a které mám moc ráda. Navíc mají hezký obal, tak proč ho nevystavit :)



Snad se vám můj pracovní kout líbil.

3 komentáře:

  1. Moc pěkné "místečko". Stůl je pěkně velký, to ti trochu závidím, já mám zatím takový prtě, ale snad se také dočkám. Máš šikovného taťku.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju...stůl je vážně báječnej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Az raz budem velka :) tiez budem mat taky stol ;)) je to skvele miestecko vsetko poruke ako ma byt...

    OdpovědětVymazat